img-03
img-01

Soluții verzi

Soluții verzi pentru companii

“În calitate de Director al companiei Artic, ține de responsabilitatea mea să găsesc mereu soluții pentru a ne eficientiza costurile operaționale. Mai mult decât atât, ne desfășurăm activitatea într-o eră în care trebuie să fim din ce în ce mai responsabili cu mediul înconjurător și să ne gândim dezvoltarea într-un mod durabil. Astfel că, împreună cu POWERToMe am conceput și instalat un sistem complet și complex de generare de energie verde, cu capacitate de 1 mWh, pentru hala noastră de producție/clădirea noastră de birouri. Datorită consultanților POWERToMe am simțit că avem control asupra soluțiilor pe care ni le dorim, astfel încât acestea să fie personalizate pe specificul business-ului nostru.

Sistemul instalat ne ajută să utilizăm producția de energie la nivel local, contribuind în mod direct la acoperirea nevoilor de electricitate ale clădirii, într-un mod sigur și eficient. După 2 ani de la instalarea sistemului POWERToMe avem costuri operaționale mai mici cu până la 18%. Mai mult decât atât, am observat că nu mai depindem și nu mai avem pierderi legate de rețeaua locală de distribuție, deci ne-au scăzut și costurile de întreținere pentru utilități.

Instalarea sistemelor de energie regenerabilă face parte și din misiunea noastră de CSR de a contribui la reducerea emisiilor de CO2 și consumului de combustibili fosili. Ne dorim un viitor verde și credem că astfel de sisteme ne ajută să ne diminuăm amprenta asupra mediului înconjurător.”

Contact

Curios să vezi cum arată un astfel de sistem de energie regenerabilă? Contactează-ne și vizităm împreună consumatori reali, cu instalații funcționale!

energy
POWERToMe a instalat sisteme fotovoltaice unei palete largi de companii și consumatori industriali, de la clădiri de birouri, parcări publice sau private la hale industriale, sere sau ferme agricole. Pe lângă faptul că sunt soluții sigure de energie regenerabilă, prietenoase cu mediul înconjurător, sistemele fotovoltaice asigură scăderea costurilor fixe și creșterea exponențială a eficienței energetice. Investiția se face o singură dată, se amortizează într-un timp scurt, iar energia se produce și se consumă local, zi de zi, ori de câte ori este nevoie.
img-04

Unde se pot instala sisteme de energie verde pentru consumatori industriali:

  • Clădiri de birouri
  • Hoteluri, pensiuni
  • Parcări ale clădirilor de birouri, ale supermarketurilor sau benzinăriilor, parcări private sau publice
  • Fabrici, hale și spații de depozitare industriale