img-03
img-01

Soluții verzi

Soluții verzi pentru consumatori individuali

“Salut, sunt Petre și de acum am control asupra consumului meu energetic datorită panourilor fotovoltaice POWERToMe. Folosesc energia pe care o produc acestea pentru toate aparatele electrice din casă, rămânând, de multe ori, și cu surplus. Consum, în general, 1500kWh pe lună pentru nevoile casnice și, înainte de montarea panourilor, facturile mele ajungeau și până la 2000lei/lună. Acum, plătesc de 10 ori mai puțin, fiind prosumator factura este cu minus in lunile de vara! Primesc bani pentru energia livrata!

POWERToMe mi-a oferit toate informațiile necesare pentru a alege sistemul cel mai potrivit nevoilor mele de consum. Consultanții companiei mi-au recomandat cele mai bune soluții, iar o echipă de tehnicieni au instalat sistemul în doar 2 zile și acesta a început să producă imediat.

Pe lângă economia importantă la factura de curent și independența energetică, sunt mulțumit că am făcut o investiție care își va amortiza costul în 5 ani. Mai mult, sistemul necesită service minim și are o garanție acoperitoare.”

Petre

Contact

Ești curios să vezi cum arată un astfel de sistem de energie regenerabilă? Contactează-ne și vizităm împreună consumatori reali, cu instalații funcționale!

energy
Cu ajutorul sistemelor de energie verde POWERToMe, orice consumator persoană fizică poate deveni prosumator (mic producător de energie care poate livra surplusul în rețeaua națională). Astfel, acesta poate beneficia de subvenții importante de la stat prin programele dedicate derulate de Ministerul Mediului sau Administrația Fondului de Mediu.
Mai mult, datorită duratei mari de viață, sistemele de energie verde reprezintă un beneficiu transmisibil, astfel casele se pot vinde, lăsa moștenire sau pot contribui la obținerea un certificat energetic superior.
img-04

Cine poate beneficia de sisteme de energie verde:

  • Proprietarii de case
  • Proprietarii de imobile la bloc (mansarde)
  • Proprietarii de terenuri intravilane sau extravilane
  • Orice persoană fizică care dorește să-și construiască o casă, un atelier, o anexă etc.