Echipa POWERToMe

POWERToMe se mândrește cu o echipă de specialiști care au o vastă experiență atât în alegerea celor mai potrivite echipamente, instalarea corectă și rapidă a acestora, cât și în furnizarea de servicii de suport și mentenanță post-instalare.

Experiență

Cu o experiență în domeniu de peste 17 ani și un portofoliu de 30.000 de produse, POWERToMe oferă soluții complete dedicate generării de energie verde, de la sisteme fotovoltaice, solare sau eoliene, stații de încărcare pentru mașinile electrice până la baterii de stocare, acumulatori și sisteme UPS.

Servicii complete

Lucrăm cu 8 echipe de instalatori și consultanți specializați pentru a identifica cele mai bune echipamente și asigurăm servicii complete pentru o paletă largă de clienți din toate industriile. Fie că vorbim de consumatori mari (clădiri de birouri, parcări publice sau private, ferme și sere, asociații care promovează și încurajează producţia de energie regenerabilă), fie de consumatori individuali (asociații de bloc, case sau rulote), POWERToMe garantează soluții personalizate, cu un raport calitate-preț excelent pe termen lung.

Misiunea

Misiunea noastră este să îmbunătățim și să ușurăm viața clienților noștri, oferindu-le, în același timp, control și independență energetică, siguranță și economie printr-o mai bună optimizare a costurilor, toate cu impact minim asupra mediului și cu durată mare de viață.
Proiecte finalizate
Sisteme de energie verde/panouri fotovoltaice/ instalate
kWh de energie produsă