SISTEME

Baterii și acumulatori

Asigură-ți independența energetică cu bateriile și acumulatorii POWERToMe! Înțelegem cât este de important pentru tine să te bucuri de securitate energetică oriunde te-ai afla. De aceea îți punem la dispoziție o gamă variată de sisteme portabile, destinate stocării energiei, care sunt ușor de utilizat și de întreținut.

Datorită faptului că în oferta noastră am inclus acumulatori și baterii într-o varietate de capacități, acestea pot fi utilizate pentru a stoca energia electrică generată de surse alternative, precum panourile solare fotovoltaice. Astfel de echipamente sunt utile atunci când energia produsă nu este imediat utilizată, pentru a permite folosirea ei ulterioară, când va fi necesară.

Contact

Ești curios să vezi cum arată un astfel de sistem de energie regenerabilă? Contactează-ne și vizităm împreună consumatori reali, cu instalații funcționale!

Baterii si Acumulatori 4
Cu bateriile și acumulatorii POWERToMe poți alimenta dispozitive sau echipamente electrice în locuri fără acces la rețeaua electrică sau în cazul întreruperilor de curent. Totodată, aceștia îți asigură eficiența energetică pe care o dorești, prin optimizarea energiei electrice și reducerea pierderilor de energie.
Nu în ultimul rând, prin utilizarea acestora reduci emisiile de gaze cu efect de seră și protejezi mediul, deoarece utilizează energia electrică verde, generată din surse alternative.
Baterii si Acumulatori 5
Ne dorim să îți ușurăm viața, tocmai de aceea poți avea garanția că la POWERToMe găsești cele mai bune soluții de energie regenerabilă, ce pot fi utilizate de către consumatorii industriali, dar și de către companii sau în agricultură, pentru o eficiență și independență energetică ridicate.