SISTEME

Echipamente electrice

Echipamentele electrice sunt o necesitate pentru organizarea și distribuirea energiei electrice în interiorul unei clădiri, fie că este o locuință individuală, fie o clădire de birouri sau o fabrică. La POWERToMe îți punem la dispoziție toate echipamentele electrice de care ai nevoie, precum tablouri electrice, cabluri, transformatoare și protecții.

Tabloul electric include întrerupătoare, siguranțe și dispozitive de protecție și de distribuție, care au rolul de a conecta diferitele puncte de utilizare a energiei electrice într-o rețea centralizată. Cablurile sunt esențiale pentru a conecta componentele sistemului electric, în timp ce transformatoarele se asigură că nivelul tensiunii electrice este adaptat unui anumit sistem sau aplicație.

Contact

Ești curios să vezi cum arată un astfel de sistem de energie regenerabilă? Contactează-ne și vizităm împreună consumatori reali, cu instalații funcționale!

Baterii si Acumulatori 4
Pentru a fi posibilă distribuția eficientă și sigură a energiei electrice, ai nevoie de echipamente electrice de înaltă calitate, precum cele din gama POWERToMe. Produsele noastre reprezintă o alegere potrivită pentru dotarea corectă a sistemelor electrice, astfel încât acestea să funcționeze corespunzător, în deplină siguranță.
Echipamente Electrice 5
Nu în ultimul rând, în oferta noastră găsești protecții sau dispozitive de siguranță, pe care le instalezi pentru a proteja echipamentele electrice împotriva scurtcircuitelor, a supratensiunilor sau a altor probleme care pot apărea.