SISTEME

Sisteme UPS

Deține controlul asupra fluctuațiilor de energie și folosește sistemele UPS POWERToMe! Întreruperile de energie reprezintă un pericol pentru echipamentele tale, dar un sistem UPS permite protejarea lor. Acesta are rolul de a furniza energie electrică atunci când există întreruperi de curent sau suprasarcini.

La POWERToMe găsești sisteme UPS destinate atât utilizării casnice, cât și în mediul profesional, precum sunt companiile care dețin centre de date și echipamente IT.  O întrerupere bruscă de electricitate poate avea consecințe grave asupra activității companiei tale și a protejării datelor.

Tocmai de aceea îți recomandăm utilizarea unui sistem UPS, care funcționează prin schimbarea rapidă între alimentarea din rețeaua electrică și cea printr-o baterie de stocare a acesteia. Unele sisteme UPS îți oferă funcții suplimentare, precum protecție împotriva supratensiunilor și a suprasarcinilor sau afișarea informațiilor despre starea sistemului

Contact

Ești curios să vezi cum arată un astfel de sistem de energie regenerabilă? Contactează-ne și vizităm împreună consumatori reali, cu instalații funcționale!

Sisteme UPS 4
Sistemele UPS disponibile în oferta noastră îți permit să îți protejezi echipamentele și datele, dar și să economisești costurile pe care întreruperile frecvente sau îndelungate de energie le pot avea.
Sisteme UPS 5
Prin produsele POWERToMe acționăm în beneficiul tău, astfel încât tu să beneficiezi de eficiența și securitatea energetică de care ai nevoie.