Panouri Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice: Avantaje oferite imediat după instalare

Panourile fotovoltaice sunt o soluție excelentă pentru a reduce sau a elimina costul la factura de energie electrică, dar și pentru a contribui la protejarea mediului. Tocmai de aceea ele sunt alese atât de către utilizatorii industriali, cât și de către cei casnici.

Prin convertirea energiei solare în energie electrică, acestea oferă utilizatorilor posibilitatea de a produce propria energie și a-și asigura independența energetică de care au nevoie. De asemenea, panourile fotovoltaice oferă avantaje importante imediat după instalare.

Descoperă în continuarea acestui articol care sunt aceste avantaje și cum pot panourile fotovoltaice să fie de ajutor pentru casa și afacerea ta.

  • Economisești bani

Cu panourile fotovoltaice poți economisi bani imediat după montarea lor. Costul facturilor tale la energie va fi influențat de cantitatea de energie consumată, de numărul de celule fotovoltaice de care dispune sistemul instalat și de localizarea geografică a acestuia.

Poți instala o baterie alături de sistemul fotovoltaic, care te va ajuta să economisești și mai mult, întrucât aceasta stochează energia solară neutilizată pe durata zilei, astfel încât să o poți folosi ulterior.

În oferta POWERToME  găsești sisteme de producere a energiei verzi cu 8, 10, 14, 16 sau 20 de panouri fotovoltaice, adaptate nevoilor tale de producție anuală.

  • Crești valoarea imobilului

Un alt avantaj imediat al instalării unor panouri fotovoltaice constă în creșterea valorii imobilului. Odată ce ai instalat un sistem de producere a energiei fotovoltaice pe acoperișul locuinței tale, vei crește valoarea acesteia pe piața imobiliară, fiind o investiție utilă în situația în care vei dori să o vinzi.

  • Ai electricitate în permanență

Panourile fotovoltaice sunt o alegere excelentă de a beneficia de independența energetică de care ai nevoie. Acestea îți asigură energie în permanență, astfel încât nu mai depinzi de rețeaua națională. De aceea ele sunt de un real sprijin consumatorilor din locuri mai puțin accesibile, unde rețeaua națională de furnizare a energiei electrice nu există.

Astfel, energia produsă cu panourile fotovoltaice este disponibilă  în orice loc și în orice moment din zi și din noapte.

  • Poți deveni prosumator

Odată cu instalarea panourilor fotovoltaice poți deveni prosumator sau producător și consumator de energie. Astfel, excedentul de energie produs de sistemul pe care îl ai instalat poate fi vândut unuia dintre furnizorii de energie electrică acreditat.

  • Utilizezi energie verde și protejezi mediul înconjurător

La POWERToME găsești soluții verzi dedicate atât consumatorului individual, cât și companiilor sau pentru agricultură. Indiferent de destinația de utilizare a panourilor fotovoltaice, la noi găsești soluții optime de a produce energie regenerabilă, care contribuie la protejarea mediului.

Aproximativ 90% din consumul anual de energie al unei gospodării sau al unei companii poate fi asigurat de panourile solare și acumulatorii corespunzători, astfel încât poate fi rar nevoie să apelezi la electricitatea oferită de rețeaua națională, care este generată de surse poluante.

Grație faptului că energia verde este curată și regenerabilă, aceasta este obținută prin transformarea energiei solare în electricitate, fără a emite substanțe poluante în atmosferă sau în apă, motiv pentru care prin utilizarea ei poți contribui și tu la crearea unui mediu mai sănătos pentru tine, familia ta și generațiile viitoare.

Grație experienței noastre în instalarea sistemelor fotovoltaice atât consumatorilor casnici, cât și companiilor, putem găsi cele mai bune soluții de energie regenerabilă pentru tine, adaptate nevoilor tale, pentru a beneficia și tu de avantajele imediate ale panourile fotovoltaice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *